Käyttöehdot

Verkkokaupan www.mustapantteri.fi (jäljempänä verkkokauppa) omistaja on Amanti OÜ/ Amanti OY (yritystunnus: 3200019-5), joka sijaitsee: Urho Kekkosen katu 4-6 E, 00100 Helsinki.

Myyntisopimuksen pätevyys, tuote- ja hintatiedot

Myyntiehdot koskevat tavaroiden ostamista verkkokaupasta.  Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ilmoitetaan tuotteiden vieressä.  Hintaan lisätään toimitusmaksu.  Lähetyskustannukset riippuvat ostajan sijainnista ja toimitustavasta.  Toimituskulut näytetään, kun ostaja tekee tilauksen.  Kaikki hinnat ovat euroina (€).  Tuotetiedot annetaan välittömästi tuotteen vieressä verkkokaupassa.

Tilauksen tekeminen

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin tilataksesi ne. Täytä kaikki vaaditut kentät ja valitse tilauksen viimeistelyyn sopivin toimitustapa. Kokonaiskustannukset näytetään sitten näytöllä. Tämä voidaan maksaa turvallisesti seuraavilla Maksekeskus AS tarjoamilla maksutavoilla:

Suorat pankkimaksuratkaisut:

Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästopankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästopankki

Visa / MasterCard -luottokorttimaksut

 

HUOMIO! Kun käytät suoraa pankkimaksuratkaisua, vahvista tilaus ja napsauta sitten Palaa Kauppiaalle -painiketta.

Maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot siirretään valtuutetulle käsittelijälle Maksekeskus AS’lle.  Sopimus tulee voimaan, kun maksettava summa siirretään verkkokaupan pankkitilille.  Jos emme pysty toimittamaan tilattuja tuotteita varastojen loppumisen vuoksi tai jostain muusta syystä, ostajalle ilmoitetaan asiasta mahdollisimman pian ja maksetut rahat (mukaan lukien lähetyskulut) hyvitetään nopeasti, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa toimituksesta ilmoituksen vastaanottamisesta.

 

Lähetys

Tavarat lähetetään seuraaviin maihin: Suomi.

Nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä tilauksen vastaanottamiseen: Smartpost.fi postin automaatti.

Ostaja vastaa lähetyskustannuksista, ja vastaavat hintatiedot näytetään lähetystavan vieressä.

Kaikki lähetykset Suomen sisällä saapuvat yleensä ostajan määrittelemään määränpäähän 2-5 työpäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaantulopäivästä. Kaikki lähetykset maan ulkopuolella taataan taatusti kalenteripäivien sisällä.  Meillä on oikeus lähettää tuotteita 45 kalenteripäivän kuluessa poikkeustapauksissa.

 

Peruuttamisoikeus

Saatuaan tilauksen on ostajalla oikeus peruuttaa verkkokaupan kanssa tehty sopimus 14 päivän kuluessa.

Peruuttamisoikeutta ei sovelleta, jos ostaja on oikeushenkilö.

14 päivän peruutusoikeuden käyttämiseksi et saa käyttää tilattuja tavaroita muulla tavalla kuin on välttämätöntä tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi samalla tavalla kuin sinulla olisi mahdollisuus testata tavaroita varsinaisessa myymälässä.

Jos tavaroita on käytetty mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin on välttämätöntä tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi tai jos käyttämisestä tai kulumisesta on merkkejä, verkkokaupalla on oikeus alentaa palautettavan maksun määrää tavaroiden arvon laskun mukaisesti.

Tavaroiden palauttamiseksi sinun on toimitettava sähköpostitse peruuttamisilmoitus:

  • tilaajan nimi
  • tilauksen numero
  • tilattu tavara
  • palautuksen perusta

sähköposti: info@mustapantteri.fi

Palautuspyyntö tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen info@mustapantteri.fi 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Ostajan on palautettava tavarat 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen jättämisestä tai esitettävä todisteet siitä, että he ovat luovuttaneet tavarat kuljetusyritykselle edellä mainitussa ajassa.

Vastaanotettuaan palautetut tavarat verkkokaupan on palautettava ostajalle välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluttua, kaikki ostajalta sopimuksen perusteella saadut maksut.

Verkkokaupalla on oikeus kieltäytyä hyvityksestä, kunnes palautettavat tavarat on vastaanotettu tai kunnes ostaja on esittänyt todisteet tuotteiden palauttamisesta sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.

Jos ostaja on selvästi valinnut eri lähetysmuodon kuin verkkokaupan tarjoama edullisin tavallinen lähetysmuoto, myymälän ei tarvitse korvata tavanomaisia toimituskuluja ylittäviä kustannuksia.  Verkkokaupalla on oikeus vetäytyä myynnistä ja vaatia ostajan palauttamaan tavarat, jos tavaroiden merkitty hinta verkkokaupassa on virheen vuoksi merkittävästi alhaisempi kuin tavaroiden markkinahinta.

 

Vialliset tavarat

Verkkokauppa on vastuussa siitä jos ostajalle myytävät tuotteet eivät noudata sopimuksen ehtoja tai niillä on puutteita, jotka olivat olemassa jo toimitushetkellä ja jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimittamisesta ostajalle.  Ensimmäisen kuuden kuukauden kuluessa toimituksesta oletetaan, että vika oli läsnä toimitushetkellä.  Verkkokaupan vastuulla on osoittaa toisin.

Ostajalla on oikeus kääntyä verkkokauppaan kahden kuukauden kuluessa vian ilmenemisestä lähettämällä sähköpostia (info@mustapantteri.fi) tai soittamalla (+3725109959).  Verkkokauppa ei ole vastuussa mahdollisista puutteista, jotka johtuvat tavaran toimittamisesta ostajalle.  Jos verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on vikoja, joista verkkokauppa on vastuussa, verkkokauppa korjaa tai vaihtaa vialliset tuotteet.  Jos tavaroita ei voida korjata tai vaihtaa, verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki myyntisopimukseen liittyvät maksut.

Verkkokauppa vastaa kuluttajan valitukseen kirjallisesti tai kirjallisen jäljentämisen mahdollistavassa muodossa 15 päivän kuluessa. 

 

Suora markkinointi ja henkilötietojen käsittely

Verkkokauppa käyttää ostajan antamia henkilötietoja vain tilauksen käsittelemiseen ja tavaroiden lähettämiseen ostajalle.  Verkkokauppa välittää henkilötiedot kuljetuspalvelun tarjoajalle tavaroiden toimittamiseksi.

Verkkokauppa lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain, jos ostaja on ilmaissut haluavansa vastaanottaa niitä kirjoittamalla sähköpostiosoitteensa verkkosivustolle ja ilmoittamalla haluavansa vastaanottaa suoraa postia.

Ostaja voi milloin tahansa kieltäytyä sähköpostiosoitteeseen lähetetyistä tarjouksista ja uutiskirjeistä ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai seuraamalla tarjouksen sisältävän sähköpostin ohjeita.

 

Erimielisyyksien selvittäminen

Kaikki ostajan verkkokauppaa koskevat valitukset on lähetettävä sähköpostitse.  Jos ostaja ja verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan erimielisyyttä sopimuksella, ostaja voi ottaa yhteyttä Euroopan Kuluttajakeskukseen Suomessa.  Euroopan Kuluttajakeskus Suomessa on toimivaltainen ratkaisemaan ostajan ja verkkokaupan välisestä sopimuksesta johtuvat riidat. Euroopan Kuluttajakeskus Suomessa riitojen ratkaisu on ostajalle maksutonta.