CUM PLUS SPERM KAPSELIT 30kpl

28.95 sis. ALV

Cum Plus Sperm Strengthener on sinkki- ja seleenipohjainen ravintolisä, joka tukee normaalia spermatogeneesiä, optimaalista siittiöiden tuotantoa ja hedelmällisyyttä.
Kuinka kapselit toimivat?
Seleeni tukee terveiden siittiöiden lisääntymistä. Tämä luonnollinen mineraali sisältää antioksidantteja, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää ja fyysistä hyvinvointia. Tämä puolestaan ​​tukee siittiöiden määrän ja laadun parantamista. Lisäksi seleeni tukee lisääntynyttä hedelmällisyyttä.Sinkki suojaa siittiösoluja vapailta radikaaleilta ja keho tarvitsee sinkkiä testosteronin tuottamiseen.Tällä hormonilla on positiivinen vaikutus libidoon. E-vitamiini tukee siittiöiden laadun parantamista. Keho tarvitsee L-karnitiinia sperman tuottamiseksi. Foolihappo osallistuu uusien solujen tuotantoon ja tukee myös terveellistä speratogeneesiä. Maca-juurijauhe, Dong Quai ja Avena Sativa stimuloivat ja lisäävät seksuaalista halua. Lisätty magnesium, B6-vitamiini, B12-vitamiini, C-vitamiini ja vihreät teelehdet lisäävät energiatasoa ja positiivista tunnetta.

Pakkaus sisältää 30 kapselia.

Käyttö: 3 kapselia 1x päivässä tarpeeksi vettä. Älä ota enempää kuin 3 kapselia 24 tunnissa. Älä ylitä suositeltua päivittäistä määrää.

Varastossa (toimitus 1-3 arkipäivää)

Tuotetunnus (SKU): D-201479/D-211388 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle