DOUBLE JOY SOVELLUKSELLA OHJATTAVA PARIVIBRAATTORI

59.95 sis. ALV

Satisfyer Double Joy Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori tarjoaa uusia väriseviä ulottuvuuksia yhteisiin intiimileikkeihinne. Pariskuntien vibraattorin kaksinkertainen ilo stimuloi yhdyntää naisen klitoriksen ja g-pisteen aikana

Vibraattorissa on kaksi tehokasta moottoria, jotka värisevät hurjan intensiivisesti. Parivibraattori asetetaan naisen emättimeen, missä se stimuloi G-pistettä. Yhdynnän aikana värinät hyväilevät myös miehen penistä. Vibraattorin ulkoinen osa stimuloi klitorista, joten luvassa on todella nautinnollisia yhteisiä hetkiä. Satisfyerin uusi ja innovatiivinen ominaisuus mahdollistaa tämän vibraattorin yhdistämisen Satisfyer Connect -sovellukseen, jossa voitte ohjelmoida rajattoman määrän värinämahdollisuuksia.

Voitte yhdistää sovelluksen kautta värinät suosikkibiisinne rytmeihin, suunnitella omia rytmiasetuksia ja nauttia sovelluksen tarjoamista lukuisista muista mahdollisuuksista. Vibraattorin voi ladata mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä latausjohdolla.

  • USB ladattava
  • Yhteensopiva Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa
  • Ohjataan painikkeilla tai sovelluksella
  • Vedenkestävä
  • 2 moottoria

 

Toimitus 3-6 arkipäivää