PULSE DUO PENISVIBRAATTORI PAREILLE

140.00 sis. ALV

Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibraattori on kerrassaan upea kauko-ohjattava vibraattori pareille, jota voi käyttää peniksen ollessa erektiossa tai lepotilassa. Tämä uusi versio on 25 % voimakkaampi kuin aiemmat mallit, siinä on magneetilla kiinnittyvä latausjohto ja se on varustettu sekä anti-stall -funktiolla että turbo-painikkeella, jonka avulla pääsette nollasta sataan muutamassa sekunnissa.

Valitkaa asento, joka sopii teille parhaiten, esim. lähetyssaarnaaja ilman penetraatiota tai nainen ratsastamassa miehen päällä. Silloin Pulse Duo stimuloi miehen peniksen vartta samalla kun vibraattorin alapuolella oleva erillinen moottori kiihottaa naisen klitorista ja voitte saavuttaa kliimaksin yhdessä.

Vibraattorin sisäpuolella olevan miestä kiihottavan moottorin värinäasetusten säätäminen tapahtuu itse vibraattorissa olevien painikkeiden avulla. Vibraattorin alapinnalla olevan naista kiihottavan moottorin värinää säädätte puolestaan mukana tulevalla langattomalla kaukosäätimellä. Vibraattoria voi toki käyttää myös yksin osana nautinnollista itsetyydytystä.

Pulse Duo on täysin vesitiivis, joten se on helppo puhdistaa ja sitä voi käyttää myös kosteissa tiloissa. Se on ladattava mukana tulevalla USB-magneettilatausjohdolla, mutta muistakaa asettaa se oikeinpäin vibraattoriin kiinni. Vibraattorin ”siipien” tulee osoittaa ylöspäin ja latausjohdon alaspäin, kuten tuotekuvassa näkyy.

Hot Octopuss Pulse voitti XBIZ-palkinnon vuonna 2014 kategoriassa ”vuoden tuote pareille”.

Tuotetunnus (SKU): PULSEDUO Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle